Kendi, Tom Harel, i Rambo obeležili 4. veče Nišvila

Izvor: RadioCity.rs, 14.Avg.2017, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kendi, Tom Harel, i Rambo obeležili 4. veče Nišvila

Publika ali i kako je sama rekla Kendi Dalfer, uživali su sinoć i pored kiše u nastupu punom pozitivne energije. Pre početka nastupa dodeljeno joj je i priznanje, kojom je postala počasni građanin Niša.

„Mnogo vam hvala za nagradu, čula sam da je to nagrada svih ljudi iz Niša i ako je stvarno tako mnogo sam vam zahvalna“, rekla je Dalfer.

Ona je sa grupom muzičara, s kojima inače nastupa u poslednjih nekoliko godina u svetu, izvela pesme sa svog poslednjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << albuma, a jedna od njih bila je posvećena i Princu.

Za jednu od pesama koju je odsvirala je rakla da je nastala kao inspiracija sa nastupa upravo u Nišu, a zatim su se smenjivale melodije u kojima su dominirale pop, rok, rep muzika.

Naravno, Dalfer je izvela i pesmu sa kojom se i proslavila 1989. godine, Lilly Was Here.
Posle nje, nastupio je Rambo Amadeus, uz odličnu svirku, ali i uz već njemu svojstvene i preoznatljive preformanse.

To je itekako zabavilo veliki deo publike, a čime je Rambo po ko zna koji put demonstrirao kreativnost i umetničku veličinu. Osim toga i soliranja na gitari, još jednom su pokazala da je Rambo i vrhunski gitarista.

Pre Ramba, i Dulfer, nastupio je jedan od najpoznatijih svetskih džez muzičara, Tom Harel sa svojim bendom.

Četrto veče Nišvila „otvorio“ je "Tbilisi Big band", a nastupili su i "Big band Gverillaz", "Silent Blast", a veče je zatvorio "E-play" bend.

Ovo je trebalo i da bude poslednje veče Nišvila, međutim, s obzirom da u subotu zbog jakog vetra i oštećenja kostrukcija bina, nije bilo koncerata, pa i najavljenog Darka Rundeka, Nišvil će praktično biti nastavljen i završen 18. avgusta kada će upravo nastupiti Rundek. 

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.