CARMEN SOUZA NA NIŠVILU

Izvor: kult-URA.com, 11.Apr.2015, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CARMEN SOUZA NA NIŠVILU

Carmen Souza, jedna od najcenjenijih jazz i world music pevačica u novom milenijumu i jedan od najutentičnijih autora kada je reč o savremenoj muzici uopšte, nastupiće sa svojim sastavom na ovogodišnjem “Nišville jazz” festivalu. Nastupiće prvog dana festivala, u četvrtak, 13. avgusta.
Iako karijera Carmen Souze traje tek nešto više od 10 godina, ova mlada pevačica, kompozitor, tekstopisac i instrumentalista (klavir i gitara) nesumnjivo je postala udarna snaga world music pravca, ali i jedna od najtraženijih džez pevačica.
Kao što neko reče: ‘Carmen Soza ne mora da odluči da li je njen pravac jazz ili world music. Njen stil je jedinstven kao što su jedinstveni i njeni koreni – pa se...

Nastavak na kult-URA.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.