Zimonjić i Nestor u finalu Sinsinatija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Avg.2009, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Nestor u finalu Sinsinatija

SINSINATI - Srpski teniser Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor plasirali su se u finale igre parova na ATP turniru u Sinsinatiju, pošto su danas u polufinalu savladali Indijca Makeša Bupatija i Marka Noulsa sa Bahama rezultatom 6:4, 6:3.

Srpsko-kanadska kombinacija sastaće se sutra u borbi za trofej sa pobednicima drugog polufinalnog meča koji se igra između Amerikanaca Majka i Boba Brajana i poljsko-austrijskog para Lukaša Kubot -Oliver Marah.

Zimonjić >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i Nestor su obezbedili mesto u finalu posle samo jednog časa i jednog minuta igre.

U prvom delu igre odlučujući brejk napravili su u petom gemu, što njihovi protivnici do kraja seta nisu uspeli da nadoknade.

U nastavku meča Zimonjić i Nestor su ponovo uspešno napali servis protivnika u trećem gemu (2:1), ali su Bupati i Nouls uzvratili istom merom (2:2) i potom došli u vođstvo.

To je bio signal za srpsko-kanadski dvojac da ponovo preokrenu rezultat u svoju korist, još jednom naprave brejk za vođstvo od 4:3 i do kraja sigurnom igrom obezbede finale u Sinsinatiju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.