Zimonjić i Lodra za manje od sat vremena do osmine finala

Izvor: Blic, 21.Jan.2011, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Lodra za manje od sat vremena do osmine finala

Nenad Zimonjić i njegov novi partner u dublu Mikael Lodra plasirali su se u treće kolo Australijan opena.

Njih dvojica su kao osmi nosioci opravdali ulogu favorita protiv Španaca Pabla Andujhara i Danijela Himeno-Travera savladavši ih sa 6:3, 6:2.

Srpsko-francuskom dublu je bilo potrebno samo 58 minuta da dođu do ovog trijumfa, pošto rivalima nisu dozvolili ni jednu jedinu priliku za brejk u 17 odigranihgemova. Kako su pritom Španci tri puta dozvolili da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prokockaju gemove koje su otpočinjali servisom, jednom u prvom a dva puta u drugom setu, čitava priča bila je završena bez da su se favoriti namučili više nego što su planirali.

Naredni rival Zimonjića i Lodre biće indijsko-pakistanski par Rohan Bopana - Aisam-Ul-Hak Kureši koji je, u ulozi desetih nosioca, na svom putu do osmine finala Australijan opena savladao Francuze Žeremija Šardija i Arnoa Klemona sa 6:3, 4:6, 6:4.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.