Zimonjić i Lodra nastavljaju sa pobedama

Izvor: Studio B, 02.Jun.2012, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Lodra nastavljaju sa pobedama

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Francuz Mikael Lodra plasirali su se u osminu finala Rolan Garosa, pošto su u drugom kolu dubla pobedili Goa Soedu iz Japana i Jen Sun Lua iz Tajvana sa 6:3, 6:3.

U borbi za četvrtfinale Zimonjić i Lodra igraće protiv kolumbijskog para Huana Sebastijana Kabala i Roberta Faraha, koji su eliminisali Viktora Haneskua iz Ruminije i Džejmsa Seretanija iz SAD sa 6:4, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << 6:2.

Zimonjić će večeras oko 19 časova ponovo izaći na teren, jer ga u paru sa Katarinom Srebotnik očekuje miks dubl protiv Austrijanca Olivera Maraha i Nurije Ljagostere Vives iz Španije.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.