Zimonjić: Novak igra za Srbiju u Madridu

Izvor: RTS, 26.Avg.2019, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić: Novak igra za Srbiju u Madridu

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić saopštio je da će najbolji teniser sveta Novak Đoković nastupati na završnom turniru u Madridu.
"Imamo fantastičnu vest, Novak će učestvovati na finalnom turniru u Madridu. Imao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sam prilike da razgovaram sa njim u Njujorku, dan uoči početka Ju-Es opena. Novak je potvrdio da će se pridružiti timu u Madridu, biće ogromno pojačanje za nas i svi sa nestrpljenjem očekujemo učešće na tom takmičenju", rekao je Zimonjić, a prenosi sajt TSS.

Turnir će biti održan u Madridu od 18. do 24. novembra, u teniskom centru "Magična kutija".
Srbija se nalazi u Grupi A, gde će boriti protiv selekcija Francuske i Japana.
Za popularnu "salataru" boriće se 18 ekipa, a trofej brani selekcija Hrvatske.
Srbija će predvođena najboljim teniserom sveta pokušati da drugi put osvoji trofej Dejvis kupa, pošto je to prvi i jedini put uradila 2010. godine.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zimonjić: Đoković igra za Srbiju u Madridu

Izvor: Danas, 26.Avg.2019

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić saopštio je da će najbolji teniser sveta, osvajač 16 gren slem trofeja, Novak Đoković predstavljati Srbiju na finalnom takmičenju Svetske grupe Dejvis kupa koje će biti održano u Madridu  (od 18. do 24. novembra 2019. u čuvenom teniskom...

Nastavak na Danas...

Zimonjić: Djoković će igrati za Srbiju u Madridu

Izvor: Beta, 26.Avg.2019

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić saopštio je danas da će najbolji teniser sveta Novak Djoković igrati za nacionalni tim na finalnom takmičenju Svetske grupe Dejvis kupa."Da, imamo fantastičnu vest - Novak će učestvovati na finalnom turniru u Madridu. Imao sam prilike da...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.