Eliminisan i Zimonjić u dublu sa Kirjosom

Izvor: RTS, 16.Mar.2017, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eliminisan i Zimonjić u dublu sa Kirjosom

Nenad Zimonjić i Nik Kirjos poraženi su od Lukaša Kubota i Marsela Meloa u četvrtfinalu konkurencije dublova na turniru u Indijan Velsu. Kubotu i Melou je za ubedljivu pobedu od 6:1, 6:3 trebalo 57 minuta igre.

Lukaš Kubot i Marselo Melo samouvereno su ušli u duel sa našim iskusnim teniserom Zimonjićem i Nikom Kirjosom, koji izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nije uspeo da održi koncentraciju ni snagu kojima je nešto ranije u pojedinačnoj konkurenciji zaustavio Novaka Đokovića u odbrani titule na turniru u Indijan Velsu.
Posle ubedljivo izgubljenog prvog seta, Nenad Zimonjić i Nik Kirjos pokušali su da se vrate u meč i načine preokret, ali im to nije pošlo za rukom.
Bez većih problema Kubot i Melo, osmi nosioci turnira, iskoristili su prvu novu šansu za brejk, a potom vodili meč do pobede koja ih vodi u polufinale.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak i Viktor poraženi u dublu, eliminisan i Zimonjić

Izvor: Sportske.net, 16.Mar.2017

Srpski teniseri Novak Đoković i Viktor Troicki završili su učešće na turniru u Indijan Velsu, a poraz je pretrpeo i Nenad Zimonjić koji je u paru s Australijancem Nikom Kirjosom takođe eliminisan s prvog Mastersa u sezoni...Novak Đoković i Viktor Troicki izgubili su od šestih nosioca Južnoafrikanca...

Nastavak na Sportske.net...

INDIJAN VELS: Srbija ostala bez predstavnika, eliminisani i dublovi

Izvor: HotSport.rs, 16.Mar.2017

Nakon ispadanja Novaka Đokovića i Dušana Lajovića u osmini finala singlova, u Kaliforniji smo ostali i bez učesnika u konkurenciji parova.. . Svega nekoliko sati nakon poraza on Nika Kirjosa u konkurenciji singlova, Đoković je izašao na terenu u konkurenciji dublova, gde je zajedno sa Viktorom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.