Mali i El Daheri o saradnji Srbije i UAE

Izvor: RTS, 03.Sep.2018, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali i El Daheri o saradnji Srbije i UAE

Ministar finansija Siniša Mali sastao se sa ambasadorom Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) Mubarakom Saidom el Daherijem, sa kojim je razgovarao o saradnji dve zemlje, kao i o radu Mešovitog komiteta za saradnju sa UAE.
Siniša Mali i Mubarak Said el Daheri su se dogovorili da krajem novembra bude održana sednica Mešovitog komiteta, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u okviru kojeg bi trebalo da se sprovode svi aktuelni i budući projekti, saopštilo je resorno ministarstvo.

Mali, koji je i predsednik srpskog dela Mešovitog komiteta za saradnju sa UAE, navodi da je veoma važno da se što efikasnije sprovode projekti sa ovom zemljom, jer to znači rast BDP-a, smanjenje nezaposlenosti i bolji kvalitet života građana Srbije, navodi se u saopštenju.
Dodaje i da je dobar primer za to projekat "Beograd na vodi".
Ističe i da je Republike Srbije otvorila vrata investitorima sa svih meridijana, te da se pokazalo da je to dobar pristup, koji je doprineo ekonomskom napretku zemlje.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Mali sa ambasadorom UAE Al Daherijem o radu Mešovitog komiteta za saradnju

Izvor: Blic, 03.Sep.2018

Ministar finansija Siniša Mali sastao se sa ambasadorom Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) Mubarakom Saidom Al Daherijem, sa kojim je razgovarao o saradnji dve zemlje, kao i o radu Mešovitog komiteta za saradnju sa UAE.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.