Veliko otvaranje Century 21 Serbia

Izvor: Vesti-online.com, 02.Dec.2011, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko otvaranje Century 21 Serbia

Svečanošću pod nazivom Veliko otvaranje Century 21 Serbia, koja se održava u hotelu Balkan najveća svetska mreža agencija za promet nekretnina, Century 21, zvanično počinje sa radom u Srbiji i Crnoj Gori.

Kroz interaktivni program, najširoj i stručnoj javnosti biće predstavljen način na koji Century 21 svetska iskustva iz oblasti prometa nepokretnosti ima nameru da prenese i na naše prostore, gde tržište nije uređeno adekvatnim zakonom.

Veliko otvaranje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << biće prilika i da se predstavi spektakularni Atlas Capital Center, koji se trenutno gradi u glavnom gradu Crne Gore, a za koji eksluzivno pravo zastupanja u prodaji ima Century 21 Capital Real Estate iz Podgorice.

Century 21 je svetski rasprostranjena mreža agencija za nekretnine koja u svom okrilju ima više od 8.000 agencija u 73 države. U Srbiji i Crnoj Gori trenutno posluju tri agencije, a za vreme Velikog otvaranja svečano će biti potpisan ugovor i sa četvrtom članicom lokalne franšize, agencijom Century 21 Adventis.

Cilj je da se u naredne tri godine u sistem priključi još 20 agencija, a da se u narednih 5 godina u svakom gradu u Srbiji i Crnoj Gori sa više od 20.000 stanovnika otvori po jedna agencija u okviru Century 21 franšize.

Na taj način, Century 21 ima nameru da, kroz podsticaj malog preduzetništva,

doprinese većem zapošljavanju ljudi, a da

kroz benefite koje pruža franšizno poslovanje, novim članicama omogući opstanak i širenje posla.

Century 21, kao svetski lider u biznisu prometa nekretninama, potpuno je prilagodio sistem specifičnostima domaćeg tržišta. Na taj način Century 21 Serbia razbija famu o tome kako je franšizing skup i finansijski nedostižan široj populaciji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.