Valensijin dug 275m, biće pojačanja

Izvor: B92, 14.Avg.2013, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valensijin dug 275m, biće pojačanja

Miroslav Đukić ne može da računa na ozbiljan budžet posle prodaje nekoliko startera, zbog enormnog duga Valensije.

Klub sa Mestalje trenutno duguje 275,7 miliona evra, utvrđeno je detaljnim pregledom njegovih finansija.

Za ovu godinu Valensija je morala da hitno pokrije 40 miliona evra i to je ostvarila na jednostavan način - prodajom Soldada (30m, Totenhem), Tina Koste (6.5m, Spartak) i Nelsona Valdesa (3m, Al Džazira).

Kako sada stoje stvari, dug Valensije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << značajno prevazilazi vrednost svega što ej u posedu kluba, uključujući igrače i nekretnine.

Ipak, novca će biti da se Đukiću dovede pojačanje:

Naravno da ne možemo da pričamop o velikim sumama, ali ćemo sigurno dovesti treneru Đukiću fudbalera koji nas zadovoljava kvaitetom”, rekao je novinarima predsednik Amadeo Salvo.

Valensija je ovog leta dovela 5 fudbalera, među kojima je pozajmljeni Romeu, kao i Helder Poštiga, plaćen 3 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.