UniCredit prodao milanski paviljon za 45 milijuna eura

Izvor: SEEbiz.eu, 23.Maj.2018, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UniCredit prodao milanski paviljon za 45 milijuna eura

MILANO - UniCredit je pomalo iznenađujuće prodao svoj paviljon u Milanu i to za 45 milijuna eura.

Sve donedavno, naime, tvrdili su kako prodaje neće biti. Kupac je tvrtka za nekretnine Coima Res. Dogovor bi trebao biti dovršen do kraja godine.

UniCredit paviljon postao je statusni simbol za "novi Milano" , a podigao ga je arhitekt Michele De Lucchi od austrijskog drveta.  Paviljon, s korisnom površinom od 3.000 etara kvadratnih, bioje planiran kao auditorijum, >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << ali je postao kulturni (izložbe) i socijalni (vrtić) centar Milana. Ovo je mjesto gdje su se održavali godišnje glavne skupštine UniCredita.

Paviljon predstavlja jedinstvenu investicijsku priliku za Coima Res zbog svog strateškog položaja u srcu Porta Nuova, između Piazza Gae Aulenti i novog "Biblioteca degli Alberi" parka, koji će uskoro biti otvoren za javnost i predstavljat će treći po veličini park u Milanu. Otvaranjem parka povećat će se područje Porta Nuova na više od 150.000 m².

Porta Nuova je doživjela radikalnu transofrmaciju u posljednjem desetljeću. Sada tamo radi više od 35.000 ljudi, ponajviše u sektorima financija, tehnologije i telekoma.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.