Izvor: Nezavisne Novine, 23.Maj.2020, 11:48

Stanić: Podrška mjerama, ali nećemo učestvovati u glasanju

BANJALUKA - Šef Kluba poslanika SDS-a Miladin Stanić rekao je u Narodnoj skupštini da je zaduženje Republike Srpske prema Svjetskoj banci – Međunarodnoj banci za obnovu i razvoj za dodatno finansiranje projekata registracije nekretnina u kreditnom smislu vrlo povoljno, ali da poslanici ove stranke neće učestvovati u današnjem glasanju.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Stanić: Rebalans budžeta trebalo razmatrati u redovnoj proceduri

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Maj.2020

BANJALUKA - Šef Kluba poslanika SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Miladin Stanić izjavio je da su poslanici ovog kluba smatrali da je Prijedlog rebalnasa budžeta trebalo da bude razmatran u redovnoj proceduri, a ne na posebnoj sjednici zbog čega nisu učestvovali u glasanju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.