Izvor: Vesti-online.com, 03.Sep.2015, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šavija od političara dobila stan u centru Beograda

Nataša Šavija postala je vlasnica luksuzne nekretnine u centru Beograda, a kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, stan je na poklon dobila od poslanika u Skupštini Srbije.

Kako izvor navodi za naš list, Šavija je mesec dana u emotivnoj vezi sa političarem, koji je očigledno toliko odlepio za starletom, da je iskeširao oko 100.000 evra za njen novi dom, koji se nalazi u elitnom beogradskom naselju.

- Nataša je nedavno napustila stan koji je iznajmljivala >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << jer je od svog dečka na poklon dobila stan u Beogradu. Iako je njihova romansa relativno sveža, Šavija blista od sreće i veoma je zaljubljena. Ljubav između njih desila se na prvi pogled. Natašu čuva kao malo vode na dlanu, stalno smišlja načine da je iznenadi, kupuje joj svašta. Od garderobe do skupocenog nakita, satova, romantičnih putovanja, on se stalno trudi da je usreći, ali je stan za nju zaista bio najveće iznenađenje - govori izvor blizak pevačici.

- Jedne večeri rekao je Nataši da je vodi na večeru, a onda je odveo u stan. Njoj nije bilo jasno o čemu se radi, a kada je proveo kroz luskuznu nekretninu, dao joj je ključeve i rekao da je to sada njen dom. Stan je veliki i prozračan, a lokacija je jedna od najtraženijih u Beogradu. Takav poklon koštao ga je oko 100.000 evra. Ona je veći deo svojih stvari već prenela u novi dom, koji je već potpuno opremljen - završava izvor.

U kontaktu sa starletom zbog provere neavoda, bivša učesnica rijalitija “Parovi” ih je potvrdila, ali o novom izabraniku nije želela mnogo da govori, ali ni da otkrije njegovo ime.

- Istina je sve, odskora imam svoj stan i nisam više podstanar, to je sve što ću reći - kratko je odgovorila Šavija, a na pitanje ko je političar sa kojim je u vezi, rekla je:

- Srećna sam i zaljubljena, ime ću zadržati za sebe - zaključila je Nataša.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.