Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Apr.2014, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porez na imovinu veći za 50 odsto

Od ukupno 650.411 rešenja o porezu na imovinu, vlasnicima nekretnina u Beogradu do sada je uručeno oko 100.000, a do kraja meseca na kućne adrese dobiće ih i preostali obveznici. Prosečno uvećanje poreskih rešenja u odnosu na prošlu godinu je 22,52 odsto, a samo za tri odsto vlasnika nekretnina, uglavnom u sedmoj zoni, utvrđen je niži namet nego lane.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Namet na stan veći 50 odsto

Izvor: Večernje novosti, 23.Apr.2014

OKO devet miliona dinara „teško“ je novo rešenje za porez na imovinu, koji će jedan Beograđanin ove godine platiti za tri kuće i stan u vlasništvu u prvoj gradskoj zoni, saznaju „Novosti“ u Sekretarijatu za finansije Beograda. Ovo je, naime, na osnovu trenutno raspoloživih podataka, najviši...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.