Izvor: Danas, 25.Apr.2023, 15:03

Najskuplji kvadrat u Srbiji pla11.474 evra

Ukupna količina novca korišćena za kupovinu nekretnina u Srbiji u prvom kvartalu ove godine iznosila je 1,64 milijarde evra što predstavlja rast od 2,6 odsto u odnosu na isti period prošle godine, dok je najskuplja cena kvadrata iznosila 11.474 evra, objavio je danas Republički geodetski zavod (RGZ).

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nećete verovati za koliko je prodat najskuplji stan u Beogradu: Od cifre će vam se zavrteti u glavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023

Ukupna količina novca korišćena za kupovinu nekretnina iznosila je 1.642.369.253 evra...Najskuplji stambeni kvardrat u Srbiji, u prvom kvartalu ove godine prodat je u Beogradu na vodi po ceni od 11.474 evra po metru kvadratnom, a površina stana iznosila je 143 metra kvadratna, saopštio je danas...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.