Izvor: Beta, 30.Maj.2010, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konferencija o nekretninama Blok od 2. do 4. juna

BEOGRAD, 30. maja 2010. (Beta) - Medjunarodna konferencija o arhitekturi i nekretninama "Blok 2010" biće održana od 2. do 4. juna u Beogradu.

Kako je najavio organizator, kompanija "Projmetal", na konferenciji (www.blok.rs), koja će biti održana u Kongresnom centru Hotela Zira, učestvovaće 14 svetski poznatih arhitekata.

Na drugom po redu Bloku pojaviće se i Kris Bose (Ćriš Boše), arhitekta dvorane za plivanje za Olimpijadu u Pekingu 2008. godine, kao i arhitekta Milenijumskog tornja u Beču Boris Podreča.

Blok 2010. je posvećen pitanjima prilagodjavanja pristupa i koncepta u projektovanju promenjenim ekonomskim okolnostima, energetski efikasnim objektima i pristupacnom stanovanju, konceptu koji nakon pola veka ponovo postaje aktuelan u Srbiji.

Biće održani i okrugli stolovi o tendencijama, formama, konstruktivnim sistemima i studijskim istrazivanjima u arhitekturi, standardizaciji poslovnih objekata i projektnom finansiranju.

Konferencija Blok je namenjena arhitektima, projektantima, gradjevinskim kompanijama, investitorima, stručnoj i poslovnoj javnosti iz Srbije i regiona.

vra/dns

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Blok 2010" okuplja arhitekte, gradjevinskim kompanije, investitore

Izvor: SEEbiz.eu, 30.Maj.2010

BEOGRAD - Medjunarodna konferencija o arhitekturi i nekretninama "Blok 2010" (www.blok.rs) biće održana od 2. do 4. juna u Beogradu u Kongresnom centru hotela Zira.

Nastavak na SEEbiz.eu...

U Beogradu konferencija o nekretninama

Izvor: Capital.ba, 30.Maj.2010

BEOGRAD, Međunarodna konferencija o arhitekturi i nekretninama 'Blok 2010″ (www.blok.rs) biće održana od 2. do 4. juna u Beogradu u Kongresnom centru hotela Zira. Kako je najavio organizator, kompanija 'Projmetal', na konferenciji će učestvovati 14 svjetski poznatih arhitekata. Na drugoj...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.