Nedović ostaje u Zvezdi

Izvor: RTS, 12.Jan.2012, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedović ostaje u Zvezdi

Nebojša Čović demantovao glasine pojedinih beogradskih medija da će Nedović preći u Lijetuvos Ritas. Odlazak Nedovića iz Crvene zvezde nije u interesu kluba i srpske košarke, rekao Čović.

Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Beograd Nebojša >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Čović potvrdio je da Nemanja Nedović ostaje među crveno-belima, iako su brojni mediji spekulisali da prelazi u litvanski Lijetuvos Ritas.

"Istina je da je postojalo interesovanje Litvanaca za dovođenje Nedovića, a čuo sam i predloge sa raznih strana. Obavio sam brojne razgovore sa trenerom Svetislavom Pešićem, Nedovićem i njegovim menadžerom i doneo odluku, uz punu podršku ljudi iz uprave kluba, da odlazak Nedovića iz Crvene zvezde nije u interesu kluba i srpske košarke", izjavio je Čović, a preneo zvanični klupski sajt.

Čović je istakao da je potpuno jasno da nigde ne postoje bolji uslovi za rad i bolji trener od Pešića za razvoj igrača sa potencijalom koji ima Nedović.

"Nedović mi je čvrsto obećao da je spreman da izdrži sva iskušenja uz pomoć svoje porodice i menadžera. Svi mi u klubu ga u tome potpuno podržavamo, kao što podržavamo i sve naše mlade igrače", poručio je Čović.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čović: ''Nedović nigde neće naći bolje uslove i boljeg trenera''

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2012

Predsednik Crvene zvezde Beograd Nebojša Čović potvrdio je danas da mladi košarkaš Nemanja Nedović ostaje u tom klubu.

Nastavak na Sportske.net...

Nedović ostaje u Zvezdi

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Jan.2012

košarkaš Crvene Zvezde Nemanja Nedović ostaje među crveno-belima, iako su brojni mediji spekulisali da navodno prelazi u litvanski Lijetuvos Ritas.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.