Čović: Robi nije tražio pare! On voli Zvezdu!

Izvor: MozzartSport.com, 12.Maj.2013, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović: Robi nije tražio pare! On voli Zvezdu!

  Informacija da je Crvena zvezda pre nekoliko dana odbijena u prvom pokušaju da dođe do evro licence zabrinula je armiju navijača crveno-belih. Ipak, potpredsednik kluba sa Marakane i čovek zadužen za finansije Nebojša Čović, rekao je da je realni optimista po pitanju rešavanja trenutno gorućeg problema.   Takođe, pojavila se informacija...
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović,   Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

ČOVIĆ: Robi nije tražio pare, on voli Zvezdu!

Izvor: Telegraf.rs, 12.Maj.2013

Potpredsednik Crvene zvezde opovrgao navode da je bivši trener zahtevao da mu se isplati svih 150.000 evra koje mu klub duguje. "Ne dugujemo samo njemu, ima tu svega i svačega. Tih 1.7 miliona evra platićemo iz sopstvenih resursa. Realni sam optimista"

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.