Čović: Raskid sa Markusom, izvesno dolazi Micić

Izvor: B92, 25.Dec.2015, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović: Raskid sa Markusom, izvesno dolazi Micić

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović potvrdio je pisanje B92 rekavši za RTS da će Vasilije Micić verovatno pojačati crveno-bele.

Čović je takođe potvrdio i da je klub sporazumno raskinuo ugovor sa Markusom Vilijamsom, samo 19 dana od njegovog povratka u sastav crveno-belih. On nije želeo da ulazi u detalje zbog čega je sa Vilijamsom raskinut ugovor.

„Sporazumni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << raskid ugovora. On je sam zatražio raskid ugovora. Znalo se sve... U poziciji sam da moram da štitim interes kluba, ali i interes igrača koji je meni izuzetno drag. Ne želim da pričam mnogo tome, neka ostane u našoj kući. Na moju veliku žalost, rastajemo se“, rekao je Čović o Markusu Vilijamsu u emisiji ’Oko’ na RTS.

On je dodao da će ekipu gotovo izvesno pojačati talentovani srpski plejmejker Vasilije Micić.

„Izvestan je njegov dolazak. Mi smo zadovoljni da Vasa dođe. On je relativno mlad igrač i vrlo brzo će se uklopiti u sistem Crvene zvezde, a sistem Zvezde traži maksimalno zalaganje na svakoj utakmici i svakom treningu i svi moramo da budemo kolektiv. Niko ne sme da se izdvaja, ni po dobrom ni po lošem, ma šta i ma kakve zasluge ima.“

Pominje se dolazak još jednog igrača pored Micića.

„Videćemo o drugom igraču, da li 2/3 ili 3/2 ili još jedna petica. Mi smo se pojačali već jer se Dangubić vratio i još ćemo se pojačati kada se Luka vrati. Mi ne možemo da uđemo u igrače tipa Džastina Kartera jer on vredi 80.000 dolara i to su visoke cifre. Mi smo za mnoge izvikani bankomat, neka oni nastave da misle tako, ali naš okvir budžeta izađe oko 2,5 miliona evra sa svim odlascima i dolascima“, dodao je predsednik crveno-belih.

On je dodao i da je raskid ugovora sa Sofoklisom Skorcanitisom doneo Zvezdi 114.000 evra.

„Raskid sa Sofom nas košta plus 114.000 evra, dakle plus, ne minus.“

O tome ko bira pojačanja:

„Stručni štab bira. Naravno u saradnji sa sportskim direktorom, a poslednju reč daje uprava. Na kraju moramo da vidimo da li imamo sredstva. Mi ne možemo da se ponašamo kao nekada Zvezda što se ponašala, da budemo neodgovorni i da na kraju nemamo da isplatimo igrača koji će nas tužiti.“
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Čović potvrdio: Stiže Vasa

Izvor: Vesti-online.com, 25.Dec.2015

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović potvrdio je da je klub sporazumno raskinuo ugovor sa Markusom Vilijamsom, samo 19 dana od njegovog povratka u crveno-beli tabor, ali nije želeo da kaže razlog zbog čega je to učinjeno. Čelnik crveno-belih rekao je da je dolazak plejmejkera Vasilija Micića...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.