Čović: Nedović ostaje u Zvezdi

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Jan.2012, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović: Nedović ostaje u Zvezdi

Predsednik Crvene zvezde Beograd Nebojša Čović rekao je da mladi košarkaš Nemanja Nedović ostaje u tom klubu.

Nekoliko beogradskih medija prenelo je da će Nedović preći u litvanski klub Lijetuvos Ritas.
– Istina je da je postojalo interesovanje Litvanaca za Nedovića, a čuo sam i predloge sa raznih strana. Obavio sam brojne razgovore sa trenerom Pešićem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Nedovićem i njegovim menadžerom, i doneo odluku da odlazak Nedovića iz Crvene zvezde nije u interesu kluba i srpske košarke - rekao je Čović.
Predsednik Zvezde je ocenio da nigde ne postoje bolji uslovi za rad i bolji trener za razvoj igrača sa potencijalom koji ima Nedovi”.
– Nedović mi je čvrsto obećao da je spreman da izdrži sva iskušenja uz pomoć porodice i menadžera. Svi mi u klubu ga u tome potpuno podržavamo, kao što podržavamo i sve naše mlade igrače - preneo je zvanični sajt kluba Čovićeve reči.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.