Čović: Možda uđem u SNS

Izvor: Blic, 19.Dec.2013, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović: Možda uđem u SNS

Član Privremene uprave Beograda i bivši gradonačelnik Nebojša Čović kaže da ne isključuje mogućnost da se ponovo kandiduje za tu funkciju, ali da još nije "prelomio" da li će da se vrati u politiku.

Nebojša Čović

- Odluka o povratku u politiku zavisiće od onog šta nas čeka - rekao je Čović u intervjuu za novi broj nedeljnika NIN i dodao da je moguće da, ako lider >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << SNS Aleksandar Vučić nastavi sa sadašnjom energijom, "bude i aktivniji u svemu tome".

Na pitanje da li bi se, ako se vrati u politiku, angažovao kao član SNS ili na neki drugi način, on je odgovorio da o tome nije razgovarao sa Vučićem, ali da se "ako je zahtev da se stranački obojite, i o tome može razmišljati i razgovarati".

- Kada smo pričali o mom stranačkom angažmanu u Privremenom organu, mene niko nije uslovljavao da postanem član stranke. Ne spadam u grupu ljudi koje možete lako uslovljavati... Mnogo toga sam prošao da bih se posle svega

grabio za funkcije - rekao je Čović.

On je najavio da će, ukoliko odluči da se kandiduje za gradonačelnika, to prethodno saopštiti javnosti, "kako bi se izbegla sva nagađanja".

Sadašnje finansijsko stanje glavnog grada Čović je okarakterisao kao izuzetno složeno, jer "Beograd u ovom trenutku ima kreditnu zaduženost od 530,1 milion evra, i ti krediti otplaćivaće se najkasnije do 2038. godine.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Čović: Možda uđem u SNS

Izvor: Akter, 19.Dec.2013

Nebojša Čović kaže da ne isključuje mogućnost da se ponovo kandiduje za tu funkciju, ali da još nije "prelomio" da li će da se vrati u politiku

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.