VIDEO: Telefon koji vas neće pustiti da spavate (dok se ne probudite)

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jan.2016, 07:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Telefon koji vas neće pustiti da spavate (dok se ne probudite)

Jedna britanska kompanija razvila je virtuelni budilnik koji vlasnici telefona mogu da ugase tek kada naprave odgovarajući selfi.

Na primer, aplikacija traži od vas da napravite selfi na kojem imate tužan izraz lica, ili fotografišete predmete odgovarajuće boje. Takođe, jedan od zadataka je da korisnici izgovore brzalice kako bi se budilnik ugasio.

- Ukoliko prekinete alarm bez ispunjavanja zadatka, budilnik će zazvoniti ponovo za 30 sekundi. U potpunosti se gasi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tek kada obavite tražene zadatke - izjavili su kompanije koja stoji iza "The Mimicker Alarm" aplikacije.

Kako su istakli, aplikacija će na početku biti dostupna samo za Android uređaje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.