Upis: Objavljene konačne rang liste

Izvor: Studiram.com, 04.Jul.2011, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upis: Objavljene konačne rang liste

Na fakultetima Univerziteta u Beogradu još danas traju žalbeni postupci po prigovorima na preliminarne rang liste, a konačne liste primljenih brucoša u školskoj 2011/12. godini , biće objavljene danas.

Upis će početi u sredu 6. jula, a iz uprava fakulteta podsećaju studente da detaljno prate uputstva vezana za upis, jer ukoliko se kandidat ne pojavi na prozivci u terminu predvidjenom za upis, na njegovo mesto biće upisan prvi rangirani ispod crte.

Dinamiku upisa određuje svaka visokoškolska ustanova posebno, ali u okviru konkursnog roka koji predvidja da upis mora biti završeno do 15. jula.

Nastavak na Studiram.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas konačne rang liste primljenih brucoša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2011

BEOGRAD -..Konačne liste primljenih brucoša u školskoj 2011/12. godini biće objavljene danas, a upis na fakultete počinje od srede, 6. jula...Iz uprava fakulteta podsećaju studente da detaljno prate uputstva vezana za upis jer ukoliko se kandidat ne pojavi na prozivci u terminu predviđenom za...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Konačne rang liste brucoša

Izvor: Studio B, 04.Jul.2011

Na fakultetima Univerziteta u Beogradu biće objavljene konačne liste primljenih brucoša u školskoj 2011/12. godini...Upis će početi u sredu 6. jula, a iz uprava fakulteta podsećaju studente da detaljno prate uputstva vezana za upis, jer ukoliko se kandidat ne pojavi na prozivci u terminu predviđenom...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studiram.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studiram.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.