Simens olakšava uvođenje automatizacije u domaćinstva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2009, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Simens" olakšava uvođenje automatizacije u domaćinstva

BEOGRAD - Nemačka elektronska kompanija "Simens" pojednostavljuje postupak uvođenja automatizacije u domaćinstva čineći svoj sistem za domaćinstva "Sinko" laganim za upotrebu.

Na taj način se korisnicima omogućava lakše korišćenje sistema automatizacije u domaćinstvima uz pomoć Interneta s bilo koga računara, navedeno je u saopštenju beogradskog predstavnika "Simensa".

Osim toga, kompanija "Simens" je nedavno lansirala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na tržište i jeftin osnovni uređaj sa sobnom jedinicom i sa najviše šest regulatora radijatora što omogućava da kuće i stanovi budu opremljeni najsavremenijim ekološkim sistemom za kontrolu grejanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

“Simens” olakšava uvođenje automatizacije u domaćinstva

Izvor: Capital.ba, 28.Jan.2009, 09:37

BEOGRAD, Njemačka elektronska kompanija 'Simens' (Siemens) pojednostavljuje postupak uvođenja automatizacije u domaćinstva čineći svoj sistem za domaćinstva 'Sinko' (Synco) laganim za upotrebu.  Na taj način se korisnicima omogućava lakše korišćenje sistema automatizacije u domaćinstvima...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.