Od danas prijave za upis na fakultete

Izvor: Studiram.com, 28.Jun.2011, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od danas prijave za upis na fakultete

Na državnim fakultetima i visokim školama u Srbiji danas počinje upisni rok, prijavljivanjem kandidata, a ove godine o trošku države može se školovati nešto više od 35.000 akademaca, kao i 20.000 samofinansirajućih studenata.

Prijavljivanje traje tri dana, do 24. juna, a uz prijavni list predaju se fotokopije svedočanstava iz sva četiri razreda srednje škole, diplome o završenom maturskom ispitu i dokaz o uplati nadoknade za polaganje prijemnog ispita.

Nastavak na Studiram.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počeli su prijemni ispiti za upis na državne fakultete

Izvor: Studio B, 28.Jun.2011

Prijemni ispiti za upis na državne fakultete trajaće do srede...Ove godine, o trošku države može da se upiše nešto više od 35 hiljada akademaca i 20 hiljada samofinansirajućih studenata...Školarine su različite, od 45 hiljada dinara, koliko je potrebno izdvojiti za Rudarsko geološki fakultet,...

Nastavak na Studio B...

Kraj polaganja prijemnih ispita

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jun.2011, 03:21

BEOGRAD -..Na državnim fakultetima u Srbiji danas se završava polaganje prijemnih ispita, a preliminarne rang liste treba da budu objavljene sutra...Prema podacima Ministarstva prosvete i nauke, najveće interesovanje ove godine vlada za studije medicine, arhitekture, građevine, elektrotehnike i bezbednosti...Kada...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studiram.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studiram.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.