Microsoft predstavlja novu 4K kameru za Xbox (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 26.Dec.2018, 06:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Microsoft predstavlja novu 4K kameru za Xbox (VIDEO)

Microsoft već duže vreme nije predstavio neku svoju web kameru, ali izvori koji su razgovarali sa Pol Turotom (važi za dobrog poznavaoca prilika u kompaniji) tvrde da će se na tržište web kamera vratiti tokom 2019. godine.

Prema njegovim rečima, u pripremi su dva modela web kamera, 4K rezolucije, od kojih će bar jedna podržavati i Xbox One konzole.

Takva kamera neće biti zamena za Kinect (jer nema senzore dubine), ali bi mogla da se iskoristi za lako automatizovano >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << logovanje više korisnika, video komunikaciju preko Skype-a, kao i za druge poslove koji zahtevaju prisustvo kamere. Što se tiče Windows-a, kamere bi trebalo da podržavaju Windows Hello način verifikacije.

To bi bilo prvi put da Microsoft nudi tu funkcionalnosti u zasebnom uređaju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Microsoft predstavlja novu 4K kameru za Xbox

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Dec.2018

Microsoft već duže vrijeme nije predstavio neku svoju web kameru, ali izvori koji su razgovarali sa Pol Turotom (važi za dobrog poznavaoca prilika u kompaniji) tvrde da će se na tržište web kamera vratiti tokom 2019. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.