DAČA IKODINOVIĆ: Pa da, sada sam ja kriv!

Izvor: Press, 27.Jan.2011, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAČA IKODINOVIĆ: Pa da, sada sam ja kriv!

Navikao sam da ja u životu budem glavni krivac za sve, pa me takve optužbe više ne dotiču! Ja nisam javna ličnost i neću u medijima komentarisati razvod, neka se takvim stvarima bavi Nataša Proslavljeni vaterpolista Danilo Ikodinović, kog je ekipa Pressa juče zatekla u njegovom restoranu „Tako je suđeno" u Novom Sadu, veoma je ljut na novinare što ga danima zivkaju i, kako kaže, izmišljaju njegove izjave o razvodu od Nataše >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Bekvalac. On je pre svega rezigniran navodima u štampi da je on krivac za razvod.Ikodinović je u kratkom razgovoru sa ekipom Pressa jasno stavio do znanja da, za razliku od Nataše, on nije javna ličnost i ne mora svoju privatnost da razvlači po žutoj štampi.
Na ulazu u Dačin restoran sačekalo nas je ljubazno osoblje, a za jednim od stolova zatekli smo Ikodinovića u razgovoru sa prijateljem i poslovnim partnerom Aleksandrom Dobrijevićem. Nakon što smo se predstavili, Dača nam je jasno stavio do znanja da ne želi da daje bilo kakve izjave.
- Ne želim da pričam o razvodu, a ukoliko odlučim da dam bilo kakav komentar, obratiću se javnosti zvaničnim saopštenjem. Nataša je javna ličnost i njoj je u opisu posla da mora da daje izjave. Ja to nisam i zato sam toga oslobođen - rekao je Danilo.
U nastavku razgovora bivši vaterpolista je objasnio da sve njegove izjave koje su prethodnih dana osvanule u novinama nije dao, jer ne želi da se njegov privatni život razvlači po novinama.
- Ne čitam novine niti me zanima šta pišu, ne želim svoj privatan život da razvlačim po žutoj štampi - istakao je Dača.
Ipak, mi smo bili uporni i objasnili mu kakva se prašina podigla povodom novonastale situacije. Tada smo mu saopštili da se u medijima oglasio Natašin advokat Dragan Gojković, nakon čega se Danilo poprilično iznenadilo.
- Stvarno?! I šta je rekao? - upitao nas je Dača, očito neupućen u sve što se u njegovom životu piše u medijima.
Potvrdili smo mu da je Nataša podnela papire za razvod, a da je advokat Gojković medijima otkrio da je za to kriv Danilo. Kada je to čuo, samo je neraspoloženo prokomentarisao:
- Pa da, sad je Dača kriv. Navikao sam, ne dotiče me.
S obzirom na to da Ikodinović ne čita dnevnu štampu, informisali smo ga da je za medije pričala i devojka sa kojom je on navodno prevario Natašu - Milica Dražin. Na naše pitanje kako komentariše njenu izjavu da mora da se konsultuje sa Natašom za izjavu, na naše iznenađenje Danilo je za sebe prokomentarisao:
- Pa možda ta budala i jeste nešto rekla - istakao je, i time stavio tačku na temu o razvodu sa Natašom Bekvalac.


Pogledaj vesti o: Nataša i Dača razvod

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.