Zbog depresije sam zaboravila da imam dete!

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jul.2015, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zbog depresije sam zaboravila da imam dete!"

Novosadska barbika Nataša Bekvalac, koja se posle kraće medijske pauze vratila na scenu pesmom "Original", u emisiji kod Ognjena Amidžića otkrila je da se borila sa teškom depresijom. Iako je po prirodi vesela i detinjasta, priznaje da poput običnih ljudi ima teške momente.

- U jednom trenutku sam toliko zapala u depresiju da sam zaboravila da imam dete - brzo je izgovorila pevačica u emisiji "Amidži >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << šou" kada je sa voditeljem pričala o svojim slabostima.

- Ponekad mi je teško zato što sam uvek pod lupom javnosti i što se stalno o meni piše svašta, a ja nisam imala nikoga da me zaštiti. Kako bih radila na sebi i uspela sve to da prevaziđem, krenula sam na razne vrste terapija i rekonekciju, što mi je dosta pomoglo. Uspela sam da se izborim sa depresijom i osnažim sebe - iskreno je priznala Nataša i dodala da joj je velika podrška u životu suprug Ljuba Jovanović.

Pevačica, koja iz nekog razloga voli da baš na Ognjenovom kauču otkriva intimne stvari iz svog života, ispričala je i zašto drži Ljubu podalje od očiju javnosti.

- Lepo mi je sa njim i želim da tako ostane. Neću da dozvolim da moja intima bude isprljana raznim prepričavanjima. Do sada je u meni radio moj horoskopski znak Vaga, a sada više uticaja ima podznak Devica, što mi je donelo veliku stabilnost, naročito na poslovnom planu - kaže pevačica.

Nataša se pre nekoliko meseci tajno udala za rukometaša Ljubu, dok iz prvog braka sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem ima ćerku Hanu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Nataša Bekvalac: Dok sam bila u depresiji, često sam zaboravljala na svoje dete!

Izvor: Tracara.com, 17.Jul.2015

Tražila stručnu pomoć! (foto: Facebook)Popularna pevačica zabavne muzike Nataša Bekvalac se posle kraće pauze, vratila na estradno nebo i to pesmom Original, koju je premijerno otpevala u emisiji Ami G Show, gde je ekskluzivno otkrila sa kakvom se depresijom borila u međuvremenu. Iako je po prirodi...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.