Posvađale se Nataša i Kristina Bekvalac!

Izvor: Svet, 29.Nov.2011, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posvađale se Nataša i Kristina Bekvalac!

naslov: 
Posvađale se Nataša i Kristina Bekvalac!



excerpt: 
Pevačica urlala na Kristinu i pocepala venčanicu, jer joj seka nije obezbedila dve haljine za reviju na Sajmu venčanja...


izvor: 
Kurir


tekst clanka: 
Nataša i Kristina Bekvalac žestoko su se posvađale na Wedding Show! Starija sestra je u bekstejdžu urlala iz sveg glasa kad je shvatila da treba da se pojavi na pisti dva puta u različitim venčanicama, a da joj je seka spremila samo jednu svoju kreaciju. Posle prvog defilea pevačica je u naletu besa pocepala haljinu u kojoj se predstavila publici.
"Nakon svega Nata je ipak izašla na pistu, i to u sivoj majici i iscepanim sivim farmerkama. Trudila se maksimalno da publika ne primeti koliko je ljuta", kaže izvor i dodaje: "Ipak, sve se dobro završilo. Publika nije ništa posumnjala, a Nataša je uz cigaretu uspela da se smiri i oprosti sestri gaf."
Nataša, međutim, tvrdi da nije bilo incidenta, ali se u izjavi za Kurir malkice spetljala. "Nikad se nisam svađala s Kristinom, pa ni tog dana. Istina je da nisam znala da ću se dva puta presvlačiti. Pantalone i majica su Kristinina druga kreacija, koja pokazuje kako izgleda urbana mlada i da je moguće da se venča i bez venčanice, s obzirom na tešku finansijsku situaciju. Kristina je bila u publici i s ponosom me gledala", kazala je pevačica. A otkud onda druga kreacija kad nije znala da treba da se presvlači?!



slika_mala: 




Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.