Nataša pokazala gole grudi!(Video)

Izvor: Poznati.info, 23.Maj.2012, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša pokazala gole grudi!(Video)

Snimak Bekvalčeve na kojem se vidi „ispad“ glavna atrakcija na internetu


Isplivao snimak.
Ovo su prizori koji uvek obraduju muškarce. Na internetu se nedavno pojavio snimak iz emisije „Džungla“ sa TV Pink na kojem se vidi kako Nataši Bekvalac grudi „beže“ iz haljine.
Pošto je emisija emitovana pre skoro deset godina, ne čudi to što snimak ranije nije procurio u javnost - >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << u to vreme internet nije bio razvijen i popularan kao danas, a nisu postojale ni društvene mreže ni kanali pomoću kojih bi se ovakvi sadržaji brzo plasirali javnosti.
Eto, rešena misterija. Zato se neko setio da sad na Jutjub postavi ovaj Natašin „ispad“, na kojem se sve lepo vidi.

Izvor: Kurir
Slične, interesantne teme:Nataša Bekvalac pokazala gole grudiProvokativnija nego ikada!Gola Rijana pokazala pirsing na bradavici

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.