Nataša ne može bez sportista

Izvor: Blic, 28.Jun.2014, 07:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša ne može bez sportista

Nastup popularne pevačice nije mogao da prođe bez rukometaša Ljube Jovanovića.

Nataša Bekvalac se očigledno dobro odmorila na Ibici jer otkad se vratila iz Španije ne prestaje da nastupa. A gde je ona, tu su i lepi muškarci.

Nataša je u četvrtak nastupila na jednom beogradskom splavu a u publici su se našli i Natašin bivši dečko Ljuba Jovanović, ali i fudbaler Adem Ljajić.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Ljuba je celo veče sedeo u Natašinom separeu. Društvo mu je pravila Natašina sestra Kristina. Budući da Nataša praktikuje da je na nastupima prate momci, nametnulo se pitanje da li je pevačica ovim najzad potvrdila da je obnovila romansu sa Ljubom.

- Divno sam se provela na sopstvenom nastupu. Stvarno nam je bilo ludo. Ljuba je na splavu bio samo kao prijatelj - rekla je Nataša za „Blic“.

Inače, za ovaj nastup pevačica je promenila i imidž pa sada nosi kratke šiške.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ne može bez njih: Ovo su sportisti koji su netremice pratili nastup Nataše Bekvalac!

Izvor: Svet, 28.Jun.2014

Nataša Bekvalac se očigledno dobro odmorila na Ibici jer, otkad se vratila iz Španije, ne prestaje da nastupa. A gde je ona, tu su i lepi muškarci. Nataša je u četvrtak nastupila na jednom beogradskom splavu, a u publici su se našli i Natašin bivši dečko Ljuba Jovanović, ali i fudbaler Adem...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.