Nataša i Vlada na korak od svadbe

Izvor: Kurir, 11.Dec.2012, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša i Vlada na korak od svadbe

Vuksanović u Novom Sadu upoznao kompletnu tazbinu, a potom s Bekvalčevom otišao na Kopaonik

Samo se burma čeka!

Vladimir Vuksanović je napokon upoznao kompletnu tazbinu. Maneken je boravio kod Nataše Bekvalac u Novom Sadu i to je bila prilika da upozna njenu rodbinu. Neke je znao, neke je tek sad prvi put video... Pored Natinih sestara, koje su ga odavno zavolele, Vlada >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se susreo s budućom taštom i tastom.

- Mama Miri je on baš simpatičan, ali svi su iščekivali reakciju tate Dragoljuba, koji se nakon završenog fudbalskog prvenstva iz Novog Pazara vratio kući u Novi Sad. I kod njega je Vlada prošao, tako da je sad prebrodio sve brige... Vlada i Nataša su u petak večerali u jednom novosadskom restoranu, nakon čega su otišli kod nje u stan, gde su im se pridružili ostali članovi porodice Bekvalac. Iz svega ovoga da se naslutiti da bi uskoro njih dvoje mogli i pred oltar! - naglašava dobro obavešten izvor Kurira.

Pošto je upoznavanje s Natinim roditeljima prošlo kako valja, Bekvalčeva i Vuksanović su otišli na Kopaonik, gde će uživati u snežnim čarolijama.Pozvali smo i jedno i drugo, ali nam se nisu javljali. Sigurno imaju pametnija posla. Valja se ugrejati nakon što te hladnoća oprlji napolju.

(Z. R.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oni to ozbiljno: Nata i Vlada korak bliži braku!

Izvor: S media, 11.Dec.2012

Ako se nakon ovoga ne uzmu?! ..Vladimir Vuksanović je napokon upoznao kompletnu tazbinu. Maneken je boravio kod Nataše Bekvalac u Novom Sadu i to je bila prilika da upozna njenu rodbinu. Neke je znao, neke je tek sad prvi put video.. Pored Natinih sestara, koje su ga odavno zavolele, Vlada se susreo...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.