Nataša i Dača u seksi pozama

Izvor: Blic, 16.Apr.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša i Dača u seksi pozama

Naš najlepši poznati par, pevačica Nataša Bekvalac i vaterpolista Danilo Ikodinović, nedavno je završio fotografisanje za novu reklamnu kampanju prestižnog brenda veša „Extreme Intimo". Linija ovog donjeg rublja, koji reklamiraju Nataša i Dača, zove se „Savršena ljubav. Ništa ispod toga".



- Deo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam javnog života. Fotografisanje, poziranje, snimanje... deo su mog posla i uvek sam svemu tome prilazila veoma profesionalno. Tako je i sa kampanjom koju sa Danilom radim za „Extreme Intimo" - izjavila je Nataša Bekvalac u jednom intervjuu za „Blic", a za magazin „Stori" je navela da joj je veoma drago što se na slikama vidi njena i Dačina iskrena emocija koju jedno prema drugom osećaju.

- Na fotografisanju je bilo izuzetno zabavno. Veoma mi je drago što je naša iskrena emocija prepoznatljiva - kaže Nataša.

Danilo Ikodinović, koji već dve godine radi kao model za „Extreme Intimo", naveo je da se na snimanjima oseća sasvim komotno.

- Od starta se na snimanjima osećam komotno, jer su nama, vaterpolistima, dresovi, zapravo gaćice - rekao je Dača za „Stori".

Osim slika, reklama i bilborda na kojima Nataša i Dača poziraju u izazovnim pozama, svi ljubitelji vaterpola Daču će od sada moći da gledaju kako igra za klub Jadran iz Herceg Novog, dok će Nataša izdati novi album.

- Dugo me nije bilo na muzičkoj sceni i imala sam veliko opravdanje za to. To je bila pauza na profesionalnom nivou, a posvetila sam je svom privatnom životu. Posle udaje za Danila, usledila je trudnoća, pa Hanino rođenje... - izjavila je Nataša u intervjuu za „Blic" i dodala da nakon izlaska albuma, kreće na turneju.

- Nakon izdavanja albuma, kreće velika turneja po zemlji i inostranstvu, a moja velika želja je da se sve završi u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Nataša i Dača razvod

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.