Nata kao turska glumica?

Izvor: Vesti-online.com, 05.Okt.2011, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nata kao turska glumica?

Nataša Bekvalac uskoro bi mogla da zaigra u visokobudžetnoj turskoj seriji. Iako nije želela da se oglašava po pitanju toga, pevačica bi uskoro trebalo da otputuje za Istanbul da se detaljnije o svemu dogovori sa producentima kuće „Šou TV“.

Čelni ljudi ove producentske kuće videli su spot za duetsku pesmu Nataše Bekvalac i Emine Jahović „Gospodine“ i istog trena se zainteresovali za "novosadsku barbiku“.

"Već su preko Emine ostvarili >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kontakt s Natašom Bekvalac i ona uskoro kreće put Istanbula. Još nije kristalno jasno koji će lik tumačiti, s obzirom na to da ne zna jezik. Stoga postoji mogućnost da će se u više epizoda pojavljivati kao strana muzička zvezda", rekao je nepoznati sagovornik Kuriru.

Emina Jahović igrala je u seriji "Polje lala", a iako nije želela da potvrdi ove informacije, jedva čekamo da čujemo kako Nata priča turski jezik! Za one koji se ne sećaju, Nataša je još na početku svoje muzičke karijere gostovala u tinejdžerskoj seriji "Neki novi klinci", pričalo sa da će glumiti i u seriji "Žene sa Dedinja" a mi vam predstavljamo Natu u ulozi "Dobro moje" sa snimanja spota za istoimenu pesmu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.