Nata i Seve u rijalitiju „Parovi?!

Izvor: S media, 20.Okt.2010, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nata i Seve u rijalitiju „Parovi"?!

Pop zvezde i bliske prijateljice Nataša Bekvalac i Severina Vučković mogle bi sa svojim partnerima Danilom Ikodinovićem i Slavkom Šainovićem da se nađu u rijalitiju „Parovi", koji počinje da se emituje u novembru na televiziji Hepi.

Kako saznajemo, njima je ponuđen visok >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << honorar, pa pevačice još uvek razmišljaju da li da se pojave u luksuznoj vili čiji će domaćin biti glumac Lane Gutović, a gde će pod budnim okom kamera provesti 101 dan. Press je u toku jučerašnjeg dana pokušao da dobije Natu i Seve kako bi potvrdile istinitost informacija, međutim one nisu odgovarale na naše pozive.

Ono što je za sada sigurno jeste da će u luksuznoj vili od 800 kvadrata boraviti 10 parova poznatih u javnosti, a kao potencijalni učesnici, pored Severine i Nataše, pominju se Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić, Vesna Radusinović i Milomir Marić i Slađa Delibašić koja bi ušla sa aktuelnim dečkom. Takmičarski par ne moraju da čine ljubavni partneri, već to mogu da budu i prijatelji, braća, sestre... Sa učesnicima će direktno iz Pariza komunicirati „vlasnici kuće" Milan Lane Gutović i njegova životna saputnica Vanja Kostić, koji će sa bračnog putovanja posmatrati kako novi ukućani uživaju u đakuziju, šampanjcu i nameštaju baroknog stila. Pobednik je onaj par koji ostane poslednji u kući i sačeka povratak vlasnika.
Pogledaj vesti o: Danilo Ikodinović

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.