Nata: Zovu me Presveta, jer sve praštam

Izvor: Vesti-online.com, 10.Mar.2014, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nata: Zovu me Presveta, jer sve praštam

Nataša Bekvalac je gostovala u emisiji "Bulevar u 5 do 5" na B92 u kojoj je promovisala njenu novu pesmu "Najgora", a koja je "digla" mnogo prašine na društevnim mrežama nakon prvog izvođenja u X Faktoru.

"Najgora": Nataša Bekvalac  

Ipak ona je sve te loše komentare oprostila, jer kako kaže mora da opravda svoj nadimak koji su joj nadenuli na Tviteru - Presveta.

 

"Pesmu je za mene napisao Braja nakon tri godine. I >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u njoj se oseća iskrenost, iako nije skroz autobiografska. U dahu sam je otpevala i snimili smo je baš brzo", kaže Bekvalčeva i dodaje da je nisu pogodili komentari na Twitteru da joj frizura koju je nosila na tom nastupu "loše stoji".

 

Pročitajte još:

* Nataša Bekvalac šokirana koliko je ljudi mrze

"Stvar ličnog ukusa. Malo sam promenila, ali evo opet sam ona stara, pa neka odahnu. Inače, to vam je kao u šoubiznisu, dobro je i kada neko kaže da mu se nešto baš dopada i da mu je odvratno. Tako to funkcioniše", tvrdi Bekvalčeva.

 

Pevačica je otkrila da je od početka godine "dala" samo četiri intervjua i da "nije ona kriva" što mnogi tvrde da je stalno u medijima. "Uglavom izmišljaju priče o meni i plasiraju neistine. Retke su emisije u kojim volim da gostujem, a tako je i sa novinama", kaže Nataša.

 

Svoj ljubavni život nije želela da komenatriše, ali je objasnila da je ljubav njen veliki pokretač u životu i da joj je jako bitna.

 
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Nata: Zovu me Presveta, jer sve praštam

Izvor: Dzungla.org, 10.Mar.2014

Nataša Bekvalac je gostovala u emisiji „Bulevar u 5 do 5″ na B92 u kojoj je promovisala njenu novu pesmu „Najgora“, a koja je „digla“ mnogo prašine na društevnim mrežama nakon prvog izvođenja u X Faktoru.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.