Izdat nalog za hapšenje Nataše Bekvalac?!

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2012, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izdat nalog za hapšenje Nataše Bekvalac?!

Pop pevačica Nataša Bekvalac našla se na meti policije! Kako javlja dnevni list "Informer", policija u Beogradu je primila nalog za privođenje Bekvalčeve zbog kršenja Zakona o sabraćaju. Kako se nije odazivala na pozive suda, sudija Borislav Ivanović iz Prekršajnog suda iz Kraljeva izdao je nalog za njeno hapšenje.

Izgleda da je prekršila Zakon o saobraćaju  

Direktor Direkcije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za bezbednost saobraćaja, Darko Okanović, rekao je da je reč o delu iz oblasti bezbednosti saobraćaja, koje podrazumeva preticanje na mestu na kojem je to signalizacijom zabranjeno, uz prisustvo službanog lica, a Nataša bi zbog ovog prekršaja mogla da bude kažnjena i zatvorskom kaznom od 30 dana.

 

- Presudni su uslovi pod kojima se prekršaj dogodio, da li je bila reč o preticanju preko neisprekidane linije, ili o zabrani preticanja iz nekog drugog razloga, kao i da je okrivljena odbila da postupi po nalogu službenog lica, odnosno prisutnog saobraćajnog policajca. Za ovo delo zaprećena je kazna od minimum 30.000 dinara, 12 kaznenih poena i oduzimanje vozačke dozvole na najmanje šest meseci. Takođe, veoma je važno da li je optužena bila sama u vozilu, ili je vozila dete, jer bi u tom slučaju kazna bila drastično veća - rekao je Darko za "Informer".

 

Sudije obično za ovakva dela ne izriču zatvorske kazne, ali, po zakonu, Nataša bi mogla da odleži 30 dana.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.