Vanzemaljci? Ne mogu da vam kažem uživo

Izvor: B92, 18.Maj.2021, 16:33

"Vanzemaljci? Ne mogu da vam kažem uživo"

Da li bivši predsednik SAD zna šta se zaista događa u Oblasti 51, američkoj vojnoj bazi u kojoj se, kako se sumnja, vrše ispitivanja nad vanzemaljskim letelicama i bićima?

Bivši američki predsednik Barak Obama rekao je, gostujući onlajn u emisiji "The Late Late Show", da postoje neke stvari o vanzemaljcima koje on jednostavno "ne može da podeli sa javnošću".

Iako nije govorio o detaljima, Obama je otkrio da je, kada je stupio na funkciju 2009. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pitao da li postoji tajna laboratorija koja skriva informacije o vanzemaljcima za koju bi on trebalo da zna.

Razgovarajući sa voditeljem, Obama je rekao: "Kada su vanzemaljci u pitanju, neke stvari jednostavno ne mogu da vam kažem u programu", ali je nastavio dalje:

"Kada sam došao u kancelariju, pitao sam da li negde postoji laboratorija u kojoj držimo primerke vanzemaljaca i svemirski brod. Oni su malo istraživali i odgovor je - ne, ali ono što je zaista tačno, sada sam ozbiljan, jeste da postoje snimci i zapisi objekata na nebu za koje ne znamo tačno šta su. Ne možemo da objasnimo kako su se kretali, nije nam jasna njihova putanja i ne shvatamo obrazac njihovog ponašanja", ispričao je Obama.

On je dodao da postoje ljudi koji ozbiljno istražuju ta zapažanja, ali da on, nažalost, nema šta da prijavi u vezi sa tim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VANZEMALJCI? NE MOGU DA VAM KAŽEM UŽIVO NA TV: Bivši američki predsednik Barak Obama potvrdio postojanje malih zelenih VIDEO

Izvor: Kurir, 19.Maj.2021, 11:48

Da li bivši predsednik SAD zna šta se zaista događa u Oblasti 51, američkoj vojnoj bazi u kojoj se, kako se sumnja, vrše ispitivanja nad vanzemaljskim letelicama i bićima?

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.