Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oblak, duga, rupa, svemirski brod? Čudo nad Australijom!

Stanovnici obalskog gradića Vontagi u Australiji čudili su se pre dva jutra kada su ugledali neobičnu pojavu na nebu. Mnoge je ovaj oblak podsetio na apokaliptične filmove o kraju sveta ili dolasku vanzemaljaca.

Oblaci u kombinaciji sa dugom formirali su neobičnu formaciju ovalnog oblika kakva do sada nije viđena u australijskom gradiću. Prizor je mnoge stanovnike podsetio na svemirski brod iz filma Dan nezavisnosti.

Kružna formacija duginih boja svakako >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se isticala na oblacima prekrivenom nebu. Građani su svoju zabrinutost i čuđenje preneli na Tviter nagađajući o čemu se radi.

Ubrzo su se oglasili meteorološki stručnjaci i objasnili da se ovaj neobičan fenomen dešava kada se kapi kiše iz oblaka pretvaraju u kristale leda, i počinju padaju ispod samog sloja oblaka, oblikujući tako sliku koja podseća na veliku rupu u nebu.
Pogledaj vesti o: NLO

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.