NLO UZBUNA: Kamere MSS snimile čudnu anomaliju u svemiru (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 31.Okt.2018, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NLO UZBUNA: Kamere MSS snimile čudnu anomaliju u svemiru (VIDEO)

Čudan snimak naveo je neke korisnike Jutjuba da iznesu spekulacije da bi video mogao da bude „prepravljen“ kako bi se sakrila neka vrsta objekta za koji američka svemirska agencija ne bi htela da se sazna Čudan snimak naveo je neke korisnike Jutjuba da iznesu spekulacije da bi video mogao da bude „prepravljen“ kako bi se sakrila neka vrsta objekta za koji američka svemirska agencija ne bi htela da se sazna. Video koji je emitovan sa Međunarodne svemirske stanice >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << (MSS) izazvao je interesovanje „lovaca na NLO“ zbog čudne grafičke anomalije. Snimak koji je postavila stranica „Secureteam10“, jedan od najpoznatijih kanala na Jutjubu koji se bavi pitanjima NLO, pokazuje kako se na jednoj spoljnoj kameri pojavljuje „mrlja“ tokom uživo prenosa NASA, a posle se vidi čudan pravougaoni objekt koji se kreće. Video je pregledan više od 270.000 puta, a neki komentatori su spekulisali kako je video namerno „zamućen“ kako bi NASA prikrila neki objekt za koji ne želi da se sazna. sputniknews.com

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

PROCURIO ŠOKANTAN SNIMAK IZ SVEMIRA! MISTERIOZNA MRLJA UZBURKALA TEORIJE ZAVERE: NASA namerno zamutila da ne vidimo! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 31.Okt.2018

Čudan snimak naveo je neke korisnike Jutjuba da iznesu spekulacije da bi video mogao da bude "prepravljen" kako bi se sakrila neka vrsta objekta za koji američka svemirska agencija ne bi htela da se sazna.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.