Lovac uslikao NLO, NLO uslikao njega

Izvor: Dzungla.org, 28.Nov.2011, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lovac uslikao NLO, NLO uslikao njega

Lovac se našao &oči u oči' s NLO-om, stvarno.

Lovac Bob Pitzer gledao je svoja posla s puškom u ruci, u potrazi za divljači, no onda je primijetio neobičan objekt kako aterira prema tlu. &Takvo što u životu nisam vidio', rekao je Pitzer, a prenosi The UFO Chronicles.
Pitzer živi u Auburnu i što se njega tiče, on je imao susret s NLO-om. Nije potegao pušku na objekt, već je posegnuo za mobitelom >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << i uslikao ga, no ono što nije znao jest da je čudni objekt uslikao i njega. Američki mediji, naravno, imaju obje strane priče.
Što god da je taj NLO predstavljao, Pitzeru se učinilo kako ga zanima njegov kamionet, oko kojeg je lebdio. Bio je spreman i zaželjeti mu dobrodošlicu, ukoliko bi se pokazao pretećim prema njemu, ili njegovom vozilu, ali ne rečima, već hicima iz puške.
Kad je NLO napokon sletio, Pitzer mu se približio i proučio ga te uvidio da se radi o ljudskoj napravi, jer je na sebi imala nalepnicu JP Aerospace. Zapravo, radilo se o letelici koja je dva sata prethodno lansirana s mesta udaljenog oko 75 kilometara od mesta pada. Letelica je poslana na rub svemira u sklopu znanstvene misije, a na tlo je pala nakon što je jedan od njezina dva balona pukao visoko u Zemljinoj atmosferi.
Na kraju, jedini &hici' koje je Pitzer &opalio', bili su oni iz fotoaparata mobitela, čime je prijateljima dokazivao kako je upravo on uslikao pravi NLO, naravno, u šali. On u NLO-e zapravo i ne veruje.
Eksperimentalnu letelicu privezao je za obližnju stenu na mestu pronalaska i nazvao JP Aerospace te ih uputio kako da pronađu svoju letelicu. Zahvalili su mu na pomoći.
( Izvor: Dnevnik )

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.