Izvor: MozzartSport.com, 08.Jul.2020, 17:09

Zvanično: Singlton i Dejvis dobili nove ugovore

Dva teškaša potpisala danas

Najavljeno - potpisano. Anadolu Efes zvanično je danas objavio da je produžio ugovor sa Krisom Singltonom, dok je Barselona to isto uradila sa Brendonom Dejvisom.

Efes i Singlton dogovorili su saradnju na dve godine uz opciju produžetka na još godinu dana. Amerikanac ima 30 godina, a protekle sezone davao je 8,6 poena i imao 4,5 skoka i jednu asistenciju uz jednu ukradenu loptu po utakmici.

Singlton >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je karijeru počeo u NBA u Vašington Vizardsima gde je proveo tri godine, a prvi klub u Evropi bio mu je Lokomotiva iz Krasnodara u sezoni 2015/2016. Igrao je u Evroligi za Panatanikos i Barselonu pre nego što je prešao u Efes. Imao je i dva izleta u Kinu.

Ono što je uradio Efes sa Singltonom, to je Barsa učinila sa Dejvisom. Produžio je ugovor na dve godine, dakle do kraja sezone 2021/2022. On je igrao kod Šarunasa Jasikevičijusa u Žalgirisu, tako da je ovo samo nastavak njihove saradnje.

Amerikanac ima 28 godina, a pre prekida lige ove sezone postizao je 11,6 poena, dok je posle nastavka sezone davao 10,4 poena i imao je pet skokova po utakmici.

Pogledajte MOZZART NJUZZ...

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: NBA,   Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.