Zvanično - Olimpijakos doveo NBA pojačanje! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Feb.2019, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Olimpijakos doveo NBA pojačanje! (video)

Bivši plej Partizana Najdžel Vilijams-Gos dobio paklenu konkurenciju.

Kako je i zvanično potvrđeno od strane kluba, Olimpijakos je jači za američkog košarkaša Brajantea Vebera.

To je prvi put za 26-godišnjeg plejmejkera da napušta granice SAD, on je 2015. godine izašao na draft, ali nije biran, da bi kasnije igrao za Memfis, Majami, Šarlot, Hjuston i Voriorse.

Ove sezone je u razvojnoj ligi, gde je igrao za Sajuks Fols Skajfors, filijalu Majami >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Hita, a u Dži-ligi imao sasvim dobre brojke, beležio je 15,1 poen po utakmici, 6,2 asistencije i 4,5 skoka po nastupu, pritom za tri poena u proseku je šutirao sa 42,5% uspešnosti.

Veber je sa Olimpijakosom parafirao ugovor do kraja sezone, mada se pominje da ima opciju da sa grčkim velikanom produži saradnju na dodatnih godinu dana.


Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ode legendarni Gasol?

Izvor: Sportske.net, 06.Feb.2019

Izgleda da je gotovo...Kako prenose mediji u SAD i Španiji, Pau Gasol bi u narednih par dana mogao da ostane bez angažmana u NBA ligi...Iskusni centar je član San Antonio Sparsa, ove godine je imao i problema sa povredom stopala i prvi put u karijeri beleži manje od 20 minuta u proseku na parketu...

Nastavak na Sportske.net...

Zvanično - Barani dobili novog plejmejkera (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Feb.2019

Aktuelni šampion Crne Gore promenio je veliki broj igrača, sada su angažovali novo pojačanje...Novi plejmejker Mornara iz Bara je bivši igrač bugarskog Akademika Deišon Najt...Ovaj 27-godišnji Amerikanac je pored kluba iz Plovdiva igrao i za prizrenski Baškimi, kao i nekoliko ekipa iz Katara,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.