Zajon deli lekcije, šampion još na odmoru...

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2019, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zajon deli lekcije, šampion još na odmoru...

Nastavljena predsezona u NBA...

Nastavljena je predsezona, Filadelfija je dobila i drugi meč, vratio se Embid, odnosno debitovao u novoj sezoni, za dvadesetak minuta, "Proces" je ubacio 15 poena i imao devet skokova. Žrtva je bio Orlando, ponovo bez Vučevića, Rosa i Furnijea, opet nisu bili šuterski raspoloženi, a nisu im pomogle ni 24 lopte koje su Siksersi "prodali".

Milvoki je bez Janisa dobio i četvrti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << put, perfektni su u predsezoni, slavili su protiv Vašingtona, Midlton i Iljasova su napunili koš rivala, dok je Čikago rasturio šampiona pre granice, Bulsi su bili na +31 posle tri četvrtine, a Toronto je samo ublažio poraz. Zak Lavin je brojao do 26, Markanen 15 poena, 13 asistencija, domaćin je odmarao ključne igrače, nije bilo praktično prve petorke, Gasola, Ibake, Lovrija, Siakama i Van Flita.

Pelikansi ređaju pobede, preslišali su i Sparse, 22 poena Zajona Vilijamsona, San Antonio je izgubio sva tri meča u predsezoni.

Boston je spustio slabe Kavse na 72 poena, Klivlend je pogodio 7 trojki iz 40 šueta, dao devet poena u drugoj četvrtini, ukupno 26 za poluvreme, tu se nema šta dodati.

Toronto - Čikago 91:105

Vašington - Milvoki 108:115

Orlando - Filadelfija 94:126

San Antonio - Nju Orleans 114:123

Boston - Klivlend 118:72

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.