Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2015, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELI DA BUDE NAJBOLJI: Pogledajte trening prvog pika na NBA draftu (VIDEO)

Karl-Entoni Tauns izabran je za prvog pika na draftu, a prava na njega polaže Minesota. Mladi centar je poziciju na draftu shvatio veoma ozbiljno i krenuo je u pakleni program treninga pred start sezone. Evo kako se Tanus priprema za novu sezonu.
(Izvor: YouTube/VICE Sports)
The post ŽELI DA BUDE NAJBOLJI: Pogledajte trening prvog pika na NBA draftu (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

URNEBESNA GLUMA: Vanja Milinković-Savić u ulozi Tadije Tadića (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 05.Jul.2015, 11:11

Video dana nam stiže od “zlatnog orlića” golmana Vanje Milinkovića – Savića koji je odglumio legendarnu sceni iz filma “Sedam i po” kada glumac Miloš Timotijević, alias Tadija Tadić, objašnjava Nenadu Jezdiću ko je Brus Li. Golman Mančester junajteda nas je nasmejao do suza, a verujemo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.