Vučević: Imamo dobre šanse da ponovo budemo u plej-ofu

Izvor: VOA, 05.Dec.2019, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučević: Imamo dobre šanse da ponovo budemo u plej-ofu

Nikola Vučević je i ove godine jedini crnogorski reprezentativac u NBA ligi. Posle osam sezona, veteran i lider Orlando Medžika, stekao je i status Ol-star igrača, a proljetos i prvi put igrao u plej-ofu. Vučević je sa svojim timom ove nedelje gostovao u Vašingtonu, a za Glas Amerike govorio je o novoj NBA sezoni, ali i ljetošnjem učešću na Svjetskom prvenstvu sa nacionalnim timom Crne Gore.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Vučević za Glas Amerike: Veliki uspjeh i samo učešće na SP

Izvor: VOA, 05.Dec.2019

Nikola Vučević je i ove godine jedini crnogorski reprezentativac u NBA ligi. Posle osam sezona, veteran i lider Orlando Medžika, stekao je i status Ol-star igrača, a proljetos i prvi put igrao u plej-ofu. Vučević je sa svojim timom ove nedelje gostovao u Vašingtonu, a za Glas Amerike govorio je...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.