Vreme prolazi, Jokić JOŠ u Srbiji! Šta kažu u Denveru?

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2020, 20:54

Vreme prolazi, Jokić JOŠ u Srbiji! Šta kažu u Denveru?

Da li će Jokić igrati na završnici?

Generalni menadžer Denvera Kelvin But se ponovo oglasio povodom potencijalnog dolaska Nikole Jokića u Orlando gde će se igrati završnica NBA lige.

"Nikola se oseća dobro i spreman je da krene za SAD.







Još uvek nije počeo da putuje ka Orlandu", rekao je But.

Da bi Jokić stigao u Orlando potrebno je da ima nekoliko uzastopnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << negativnih testova na koronavirus.

Podsećamo, Jokić je dobio virus nekoliko dana nakon oproštajne utakmice Dejana Milojevića u Megi nakon čega su bili zaraženi i Nikola Janković, košarkaš Partizana, kao i Novak Đoković.

Plan je da se NBA liga nastavi 31. jula.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Jokić uskoro kreće!

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2020, 20:41

Saga oko Nikole Jokića je na putu da se završi...Danas nova epizoda o Nikoli Jokiću...Srpski centar je bio pozitivan na koronavirus iako nije imao nikakve simptome, osećao se dobro što je i dalje slučaj...Za odlazak u Orlando potrebno mu je više uzastopnih negativnih testova, pa je imao dosta...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.