Vreme curi – kakva je sudbina Teodosića u Klipersima?

Izvor: B92, 15.Okt.2018, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vreme curi – kakva je sudbina Teodosića u Klipersima?

U narednim satima mogli bismo da saznamo kakva je budućnost Miloša Teodosića u Los Anđeles Klipersima.

Sezona u NBA kreće u utorak na sredu i do večeras u 23 časa po srednjeevropskom, odnosno u 17h po istočno američkom vremenu, ekipe moraju da kompletiraju sastave.

To znači da franšize mogu da imaju maksimalno 15 igrača u rosteru, a Los Anđeles Klipersi imaju više od 15 zagarantovanih ugovora.

Klipersi će do kraja roka morati da otpuste >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ili treduju neke košarkaše. Prema pisanju američkih medija Miloš Teodosić mogao bi da bude u trejd razgovorima, pošto je trener Dok Rivers rekao da računa na šest igrača na spoljnim pozicijama.

Pet Beverli, Šei Gildžes-Aleksandar, Ejveri Bredli, Lu Vilijams, Tobajas Heris i Danilo Galinari imaće zagarantovane minute prema rečima trenera Klipersa. Ime Miloša Teodosića nije spomenuto.

Klipersi imaju 17 zagarantovanih ugovora, što znači da dvojica moraju da budu otpuštena ili trejdovana. Uz Teodosića na tankom ledu nalaze se i Džavun Evans, Tajron Valas i Sindarijus Tornvel.

Podsećamo, do 23 časa sve mora da se završi, a vi ostanite uz B92 i ispratite najvažnije vesti iz NBA.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teodosićeva sudbina sve izvesnija!

Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2018

Miloš Teodosić se često pominjao u različitim varijantama trejda. Da li će do njega doći?..Srpski plejmejker Miloš Teodosić je najverovatnije danas saznao svoju sudbinu...Govorilo se o tome da li ostaje u Klipersima ili ne, pominjao se u raznoraznim trejdovima, ali su čelnici ovog kluba najverovatnije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.