Vilijams žurio na čaj, pa postigao 57 poena

Izvor: Glas javnosti, 05.Mar.2012, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilijams žurio na čaj, pa postigao 57 poena

ŠARLOT - Košarkaš Nju Džersija Deron Vilijams rekao je da je "žurio na čaj" i da je zato postigao 57 poena u pobedi svog tima protiv Šarlota u utakmici američke NBA lige.

Vilijams je tim učinkom oborio klupski rekord i obezbedio svom timu pobedu sa 104:101. Trener Nju Džersija Ejveri Džonson rekao je igračima da će im dati slobodan dan ako u nedelju uveče pobede Šarlot.

"Imao sam zakazanu čajanku u ponedeljak u 11.39 u Majamiju. Zato sam se potrudio da stignem na vreme", kazao je u šali bek Nju Džersija.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vilijams: "Žurio sam na golf"

Izvor: B92, 05.Mar.2012

Košarkaš Nju Džersija Deron Vilijams rekao je da je žurio na golf i da je zato postigao 57 poena u pobedi nad Šarlotom protekle noći u NBA ligi...Vilijams je tim učinkom oborio klupski rekord i obezbedio svom timu pobedu sa 104:101..."Imao sam zakazan golf u ponedeljak u 11.39 u Majamiju. Zato...

Nastavak na B92...

Vilijams žurio na čaj, pa postigao 57 poena za pobjedu

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Mar.2012

ŠARLOT - Košarkaš Nju Džersija Deron Vilijams rekao je danas da je "žurio na čaj" i da je zato postigao 57 poena u pobjedi svog tima protiv Šarlota u utakmici američke NBA lige.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.