Veliki trejd? Tražen je i Bjelica, napašće titulu?!

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2020, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki trejd? Tražen je i Bjelica, napašće titulu?!

Još jedna spekulacija iz NBA lige.

Bogdan Bogdanović je u žiži interesovanja klubova u NBA ligi zbog činjenice da nije starter, a da je među najboljim igračima ovog tima. Sa druge strane, Nemanja Bjelica igra sjajno ove sezone i takođe je jedan od najboljih igrača "Kingsa" koji ne beleže dobre rezultate i mogli bi da dodatno podmlade tim.

Vlade Divac razmišlja o trejdu Nemanje Bjelice koji već ima 31 godinu, a kao potencijalna destinacija pojavili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su se Boston Seltiksi.

Ono što su napominjali novinari bliski Sakramentu gostujući u raznim emisijama jeste da Bjelica treba da ostane imajući u vidu njegov doprinos, ali u slučaju dobre ponude koja bi morala da znači i pika u prvoj rundi drafta 2020. godine, Sakramento možda i razmisli.

Kingsi će najverovatnije imati jednog pika u prvih 10 na sledećem draftu, kao i jednog pika od 20. do 30. mesta.

Sačekajmo još, u naredne dve nedelje će najverovatnije doći do trejda jednog od dvojice srpskih košarkaša.

Bjelica bi prelaskom u bolji klub u ovom trenutku svakako mogao da napadne i titulu imajući u vidu potencijal Bostona.

Sve je na Divcu...
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.